jack links

Jack Link's - Meat Makers - Indiana - Wild West


Jack Link's Meat Makers Jerky Beef Jerky Wild West JerkyUUSI

Meat Makers Pork Jerky
Meat Makers Pork Jerky


osta Beef Jerky luottokortilla tai PayPal kautta

DPD PostiJerky on vähärasvaista lihaa, joka on leikattu rasvasta, leikattu kaistaleiksi ja sitten kuivattu pilaantumisen estämiseksi. Tavallisesti tämä kuivaus sisältää suolan lisäämisen estääkseen bakteerien kehittymisen lihalle ennen kuin riittävä kosteus on poistettu. Sana "jerky" on peräisin Quechua-sanasta ch'arki, joka tarkoittaa "kuivattua, suolattua lihaa". Kaikki, mitä tarvitaan perustavan "jerky" -tuotteen tuottamiseen, on matalan lämpötilan kuivausmenetelmä ja suola bakteerien kasvun estämiseksi.
Moderniin valmistettu jerky tavallisesti marinoidaan maustetussa mausteen tai nesteessä ja kuivataan, kuivataan tai savustetaan alhaisella lämmöllä (tavallisesti alle 70 ° C: ssa). Jotkut tuotevalmistajat hienoksi jauhaa lihaa, sekoita mausteisiin ja paina lihapastaa tasaisiin muotoihin ennen kuivausta.
Jerky on valmis syömään ja ei tarvitse lisävalmistusta. Sitä voidaan säilyttää kuukausia ilman jäähdytystä. Kun proteiinin ja kosteuspitoisuuden välinen suhde on oikein, saatu liha kovetetaan tai säilytetään.
Biltong on kuivatun ja kovettuneen lihan muoto, joka on peräisin Etelä-Afrikasta, Zimbabwesta ja Namibiasta. Lihan valmistukseen käytetään erilaisia lihan tyyppejä, jotka vaihtelevat naudanlihasta ja riista-lihasta lihasta, joka on leikattu nauhoihin lihaksen rakeiden jälkeen, tai litteitä paloja, jotka on viipaloitu viljan yli. Se liittyy naudanlihasta, koska ne ovat sekä maustettuja että kuivattuja lihoja; tyypilliset ainesosat, maku ja tuotantoprosessit eroavat toisistaan. Erityisesti tärkein ero on, että Biltong on tyypillisesti paljon vähemmän makea kuin jerky.