jack links

Jack Link's - Meat Makers - Indiana - Wild West


Jack Link's Meat Makers Jerky Beef Jerky Wild West JerkyNY

Meat Makers Pork Jerky
Meat Makers Pork Jerky


5% discount on all orders
kjøp Beef Jerky med kredittkortet ditt eller via PayPal

GoGreen for miljøet
Vi sender din pakke karbon nøytrale
GoGreen for miljøetJerky er magert kjøtt som er blitt trimmet av fett, kuttet i strimler, og deretter tørket for å forhindre ødeleggelse. Normalt inkluderer denne tørkingen tilsetning av salt for å forhindre at bakterier utvikles på kjøttet før det er fjernet tilstrekkelig fuktighet. Ordet "jerky" er hentet fra Quechua word ch'arki som betyr "tørket, saltet kjøtt". Alt som trengs for å produsere grunnleggende "jerky" er en tørketrommel med lav temperatur, og salt for å hemme bakteriell vekst.
Moderne produsert jerky blir normalt marinert i krydder eller væske, og tørkes, dehydrert eller røkt med lav varme (vanligvis under 70 ° C). Noen produktprodusenter finmaler kjøtt, bland i krydder, og press kjøttpastaen i flate former før tørking.
Jerky er klar til å spise og trenger ingen ekstra forberedelse. Den kan lagres i flere måneder uten kjøling. Når proteinet til fuktighetsinnhold er korrekt, blir det resulterende kjøttet herdet eller konservert.
Biltong er en form for tørket, herdet kjøtt som oppsto i Sør-Afrika, Zimbabwe og Namibia. Forskjellige typer kjøtt brukes til å produsere det, alt fra biff og vilt kjøtt til kjøttfileter kuttet i strimler etter muskelkornet eller flate stykker skåret over kornet. Det er relatert til beef jerky ved at de er både krydret, tørket kjøtt; Imidlertid er de typiske ingrediensene, smak og produksjonsprosessene forskjellige. Spesielt er den viktigste forskjellen at Biltong vanligvis er mye mindre søtt enn jerky.