jack links

Vilkår og Betingelser

Betalingsmetoder

Dankort, Kreditkort og PayPal
Vi accepterer følgende kreditkort:
Eurocard/Mastercard
Visa


Leveringspris
49,95 DKK i leveringsgebyr for ordrer under 950,00 DKK
Gratis levering for ordrer over 950,00 DKK


Priser
Alle priser er i DKK og incl. Moms.


DPD Post Danmark

Leveringsinformation

Levering
Dine produkter er typisk afsendt inden for 1 arbejdsdag efter placering af din ordre. Forvent 2-3 dage før ankomst af din ordre.

Modtagelse af beskadigede produkter
Lad os vide, inden for 3 dage efter modtagelsen, hvis varerne er blevet beskadiget under transporten. Du skal returnere produkterne til os og vi vil enten give dig en fuld refusion eller udskiftning af produkterne.Tilbagekaldelse

Ret til tilbagekaldelse

Du har ret til at tilbagekalde denne kontrakt inden for 14 dage uden at give nogen begrundelse. Perioden for tilbagekaldelsen er 14 dage fra den dag, hvor du, eller en tredjepart udpeget af dig, men som ikke er transportøren, tog besiddelse af varerne. For at udøve din ret til tilbagekaldelse, er det bydende nødvendigt, at du informerer os

Alexander Barbara
Gerhart-Hauptmann-Str. 43
51379 Leverkusen
Germany
Email: info@jerky-house.com

Deres beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt ved at sende os en utvetydig erklæring (f.eks brev sendes med post, fax eller via e-mail). Du kan også bruge den medfølgende prøve form af tilbagekaldelse, der ikke er obligatorisk dog.

For at overholde tilbagekaldelsen periode er det tilstrækkeligt at sende off meddelelse om udnyttelse af din tilbagekaldelse lige inden udgangen af tilbagekaldelsen periode.


Konsekvenser af tilbagekaldelse

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, vil vi vende tilbage til dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder forsendelsesomkostninger (bortset de ekstra omkostninger, hvis du vælger en anden end den billige standard levering, som vi tilbød leveringsmetode), straks og senest inden 14 dage fra den dag, hvor vi modtaget din meddelelse om tilbagekaldelse af denne kontrakt. For tilbagebetalingen, vil vi bruge den samme betalingsmetode, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre vi enige udtrykkeligt på noget andet med dig; Vi vil ikke opkræve eventuelle gebyrer for denne tilbagebetaling.

Vi kan afvise tilbagebetaling, indtil vi har modtaget returvarer eller du har leveret os med dokumentation for, at du er vendt tilbage varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du har pligt til at returnere eller aflevere til os alle varer med det samme, men ikke senere end 14 dage efter den dag, hvor du besked os om tilbagekaldelsen af denne kontrakt. Perioden anses opfyldt, når du returnere varen inden udløbet af den periode på 14 dage.

Vi vil ikke bære de direkte omkostninger ved at returnere varen.

Du er kun forpligtet til at dække eventuelle tab af værdien af varerne, hvis dette tab af værdi kan henføres til din forkert håndtering bestemt efter en gennemgang af tilstanden, egenskaber og funktion af varerne.


Udelukkelse eller for tidlig udløb af retten til tilbagekaldelse

Den højre om tilbagekaldelse ikke findes kontrakter

for levering af varer, der ikke formonterede og for hvis produktion købers individuelle valg eller bestemmelse er afgørende for produktionen, eller som klart tilpasset de personlige krav i køberens, for levering af varer, der kan forgå hurtigt, eller hvis udløbsdato ville hurtigt blive overskredet,

for levering af alkoholholdige drikkevarer, hvis pris blev aftalt ved indgåelsen af kontrakten, men som kun kan leveres 30 dage efter indgåelsen af kontrakten tidligst og hvis nuværende værdi er afhængig af markedsudsving, som virksomheden ikke har nogen indflydelse,

for levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner, med undtagelse af abonnementsaftaler.


Tilbagekaldelse formular

(Hvis du ønsker at tilbagekalde kontrakten, så skal du udfylde denne formular og returnere den til os.)

Till
Alexander Barbara, Gerhart-Hauptmann-Str. 43, Germany, info@jerky-house.com

Jeg / vi (*) hermed tilbagekalde indgået til indkøb af følgende kontrakt (*) / for udførelsen af følgende tjenester(*):

Bestilt den (*) / modtaget på (*)

Navn på køberen

Adresse på køberen

Underskrift køberen (kun besked på papir)

Dato

_____________________________
(*) overstreges relevant


Online konfliktløsning
Online Dispute Resolution i overensstemmelse med artikel 14, § 1 ODR-VO: Europa-Kommissionen at skabe en platform for online-konfliktløsning (OS), at du kan nå under http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Ejer af shoppen
Adresse:
Alexander Barbara
Gerhart-Hauptmann-Str. 43
D-51379 Leverkusen

Email: info@jerky-house.com

CVR/VAT nr.: DE215688973 (OBS: registreret i Tyskland)